Lemeks Tartumaa Suusatalve edukas avaetapp

Lumi ja külmakraadid lasi sel aastal end küll pikalt oodata, kuid seda suurem paistis suusasõprade soov rajale saada – Suusatalve avaetapp 11. jaanuaril tõi kokku üle 250 osaleja alates lasteaialastest kuni veteranideni, kellest suurem osa olid registreerunud vabatehnika sprindi võistlusklassides, kuid oli ka ilma ajavõtuta osalusklassilisi ning palju väikseid lapsi.

Kella neljaks olid Karol, Priit ning mitmed teised abilised võistluspaiga üles pannud

Sekretariaadis juba ootasid Eike ja Maria, et väljastada numbrid ning õnnelikematele eelregistreerunutele ka maitsvad loosiauhinnad Rõngu Pagarilt, Nõo Lihavürstilt, Tartu Millilt ja Grüne Feelt kätte jagada. Samuti jagati välja Suusapassid meie noorematele osalejatele, kuhu nad saavad igalt etapilt koguda vahvaid Kurgi Kuuno kleepse.

Numbrid käes, suundusid särasilmsed osalejad Spordipargi poole, et saaks suusad alla ja rajale ja kel kodune suuskade ettevalmistus oli tegemata jäänud, neil määrisid suusad libedaks Guido Kuzmin’st ning vajadusel andis sobiva varustuse kasutamiseks Fischeri Suusabuss.

Suusad valmis, soojendus tehtud, võiski stardijoonele asuda ning Subarus istunud ajavõtupealik Jaak Teppani märguande peale rajale tuhiseda.

Finishijoonel lõi aja kinni Liis ning seejärel said kõik kosutada end Vilde Restorani kuuma tee ning Rõngu Pagari maitsvate pirukatega.

Kell 18.00 alustas Limpa Suusakool ning tore oli näha, et kokku oli tulnud pea 40 rõõmsat last koos Raheli ja Rasmusega suusamänge mängima ning erinevaid slaalomeid ja takistusradasid läbima. Kell 18.40 suunduti koos Grüne Fee 400m lastesõidu starti.

18.00 toimus ka Tartu Maratoni esimene tehnikatund, kus huvilised parandasid Vahuri käe all oma tasakaalu. Koos tehti mõnus 30 minutiline treening ning peale seda oli veel aega rajale minna, et nimi lõpuprotokolli kirja saada.

Loodetavasti oli kõigil mõnus suusaõhtu!

Soovime tänada meie toetajaid! Aitäh Lemeks Grupp, Rõngu Pagar, Nõo Lihavürst, Grüne Fee, Tartu Mill, Kuzmin, Mariine Auto, Vilde Restoran, Tartu linn, Tähtvere Puhkepark.

Järgmine etapp juba 25.jaanuaril Tähtveres ja võimalusel Dendropargi suusaradadel, kus erinevatel vanuseklassidel on kavas pikemad distantsid (1-10km) klassikalises sõiduviisis. Start on avatud kella 16st kella 19.30ni õhtul. Nii Tartu Maratoni tehnikatunni kui ka Limpa Suusakooli algus on planeeritud kell 18. Grüne Fee lastesõidu start umbes 18.30

Kohtume jälle suusarajal!