Allari rühma suvised treeningud

Allari rühma treeningud kevadperioodil lõppesid juuni keskel 3 järjestikuse matkaga. Kõige tublimad olid Jürgen, Hugo ja Sass I, kes suutsid läbida kõik matkad:  ekstreemse jalgsimatka Emajõe voogudes,  karmi ilmaga kanuumatka ja ka rattamatka. Neil nüüd tugev põhi talveks loodud  🙂 .

Järgnevad suvelaagrid:

1. Jõulumäel 3.-9. juuli. Kes ei ole oma osalemissoovi veel teatanud, siis kiirustagu. Kokkusaamine 2. juuli kell 18.00 klubis (kellel vaja varustust korrastada). Vaadata üle suusasaapad, kepid (suveotsad). Kaasa kiiver ja kaitsmed rullitreeninguteks. Kaasa ka treening- ja vabaajariided (mitu paari ja igaks ilmaks), joogipudel, voodilinad.  Laagri raha tasuda juuli õppemaksuna klubi arvele (enne laagrit). Väljasõit klubi juurest kl 10.00.

Laager läbi. Enamus osalejaid näitas väga head arengut nii treeningutel kui ka kontrollvõistlusel. TUBLID!   Järgmisena tulemas linnalaager.

2. Linnalaager 30.juuli -5. aug

Treeningute ajad: Hommikul kell 10.00 ja õhtuti kell 17.00

Laagri raha- 20 eur treeneri kätte.

Laager läbi. 100%-se edukusega läbisid laagri taas Hugo ja Sass (peaaegu Kevin).  Kõik noored on oluliselt tublimaks ja tugevamaks saanud, et ootaks juba huviga sügisesi võistlusi. Varsti tulemas kõige olulisem laager Otepääl.

3. Otepää 17.-24. aug. Laagri maks 125.- kanda klubi arvele selgitusega augusti makse. Väljasõit kolmap. kl 10- suuremad ratastega, väiksemad bussiga  klubi juurest.

Info treenerilt tel: 5287203 (Allar)