Peeter Kümmel Olosel heas vormis

Peeter Kümmeli hea nädalalõpp Olose esimese lume võitslustel sai jätku 10 kilomeetri klassikadistantsiga, kus lõpetas võistluse tugeva 16. kohaga ning alla minutilise kaotusega Aleksei Poltoraninile. Peeter kindlustas sellega endale lisaks sprindile koha ka Kuusamo MK 15km klassikasõidule. Karel Tammjärv lõpetas võistluse Eesti meestest paremuselt neljandana, kaotust klubikaaslasele kogunes veidi üle 20 sekundi ning võitjale 1.15.

Naiste arvestuses oli tartukatest võistlustules Kati Tammjärv, kes lõpetas 5km klassikasõidu 55. kohal, kaotust olümpiavõitjale Justyna Kowalczykule veidi alla 2 minuti.

Täna, pühapäeval, sõideti Olosel vabatehnika tavadistantsid. Sedapuhku olid Tartu Suusaklubi sportlastest rajal vaid Karel ja Kati. Karel lõpetas raske nädalavahetuse tubli sõiduga, saavutades 15km uisudistantsil eestlastest parimana 27. koha, kaotust võitjale, Venemaa uuele noorele komeedile Aleksei Chervotkinile kogunes poolteist minutit. Kati lõpetas nädalavahetuse 46. kohaga, kaotades Soome tugevale laskesuusatajale Kaisa Mäkäräinenile 10km distantsil 3 minutit ja 12 sekundit.

Kareli raske nädalavahetus on l'pule jõudnud

Kareli raske nädalavahetus on lõpule jõudnud

Loodame, et Peetri head sõidud jätkuvad ka MK-karusellis ning Kareli vorm on samuti tõusuteel, et siis juba vähem kui kahe nädala pärast neile MK-hooaja avaetapil kaasa elada.